NOTRANJE ŽALUZIJE so najbolj razširjeno in najbolj uporabno notranje senčilo. Sestavljene so iz aluminijastih lamel, tako da je zagotovljena obstojnost barve in oblike. Zelo enostavne so za čistiti, lahko jih obrišemo kar z vlažno krpo. Upravljanje poteka s pomočjo komandne palice za obračanje lamel, s katerimi poljubno uravnavamo vnos svetlobe v prostor in s tem se tudi ščitimo pred zunanjimi pogledi. Dviganje in spuščanje pa poteka z vrvico, pri ISO varianti pa poteka vse skupaj s pomočjo verižice, lahko pa jih upravljamo tudi s pomočjo motorja na daljino ali na stikalo. Dobite jih v različnih barvnih odtenkih, tako da se zelo lepo ujemajo z vašim prostorom. Montirana so lahko v ali na okensko krilo, kot tudi vrata, z stranskimi vodili ali brez, lahko so montirana med stekla, lahko pa prosto visijo nad okni ali vrati. Notranje žaluzije so dobavljive v širini 16, 25 in 50 mm.

 

 

STANDARD notranje žaluzije: So najbolj razširjene in tudi najbolj ekonomične žaluzije. Sestavljene so iz aluminijastih lamel, dviganje in spuščanje poteka z pomočjo poliestrske vrvice, uravnavanje svetlobe – nagib lamel, pa upravljamo s pomočjo pregibne palice.
Montirane so lahko na okensko krilo tik ob steklu ali na okvir, med stekla, nad okensko ali vratno odprtino, lahko so z ali brez stranskih vodil.

 

 

Deli za žaluzije:

sestavni deli notranje žaluzije 25 mm

ISO notranje žaluzije: So bolj dovršene in novejše, lepšega videza, zgornji profil z mehanizmom je iz dveh delov, dobavljiv v beli in srebrni barvi. Glede na standardne žaluzije cel proces upravljanja poteka z PVC verižico, za dviganje lamel pa služi ploščat trak. Montirane so lahko ob okensko steklo z ali brez stranskih vodil.

ISO notranja 25mm žaluzijaiso žaluzija notranja 25 mm                                      notranja alu žaluzija izo vrvica 25 mm

Barvna paleta notranjih 25mm žaluzij

notranja žaluzija 25 mm barvna paleta,, vzorci