Kupolase in polkrožne tende so največkrat uporabljene za razne lokale in trgovine, za zaščito vhoda kot tudi senčenje oken. Sestavljene so iz aluminijastih profilov v beli barvi, platno je PVC ali akrilno, upravljanje na vrvico, palico ali električni pogon, lahko se jih opremi tudi z ustreznim napisom ali logotipom.

kupolasta tenda

 

Model kupolasta tenda – navadna

Kupolasta tenda, katere izteg je enak višini. Primerna je za senčenje balkonov, oken in vrat, kakor tudi izložb, saj lahko služi kot reklamni pano. Višina + izteg najmanj 80 cm in največ 260 cm, dolžine pa 6 metrov. Ogrodje je aluminijasto barvano v belo barvo, prekrita pa je z tkanino Tempotest Para iz akrilnih vlaken, po želji tudi z PVC tkanino. Odpiranje in zapiranje je ročno, z pomočjo vrvi, s komandno palico ali elekričnim motorjem.

 

Model kupolasta tenda – široka

Kupolasta tenda, katere izteg je lahko večji od višine. Primerna je za senčenje balkonov, oken in vrat, kakor tudi izložb, saj lahko služi kot reklamni pano. Ogrodje je aluminijasto barvano v belo barvo, prekrita pa je z tkanino Tempotest Para iz akrilnih vlaken, po želji tudi z PVC tkanino. Odpiranje in zapiranje je ročno, z pomočjo vrvi, , s komandno palico ali elekričnim motorjem.

kupolasta tenda široka

 

 

Model kupolasta tenda – izbočena

kupolasta tenda izbočena