Tende z rokami

Tende z rokami, markize z rokamo, so najbolj razširjen model tend. Takšne brez kasete, se lahko namestijo povsod kjer niso izpostavljene dežju, drugače se jim lahko doda ustreznen nadstrešek. Tende z iztegljivimi rokami so dobavljive v iztegu od 150 cm pa tja do 600 cm, širina tend pa je izvedljiva do 16 metrov, upravljanje je možno ročno ali z elektromotorjem. Oprema – okovje tend je standardno v beli barvi, lahko pa se pobarva v željeno barvo. Tende – markize z rokamo so dobavljive z akrilnimi platni, lahko pa se jih opremi tudi z screen ali drugimi tehničnimi platni. Tende so lahko nameščene na strop ali  steno. Vse tende je možno motorizirati, kot tudi zaščititi z ustreznimi senzorji za veter in dež.

 

 

 

MODEL SATURN

Tenda tip Saturn, maksimalne dolžine 5,9 m in iztegom 2,25 m, je sestavljena iz jeklenega profila 40 x 40 mm, pocinkane navijalne cevi Ø 70, aluminijastega čelnega profila 50 x 65 mm, v katerem je žleb za odtekanje vode, raztegljive roke za katerih napetost skrbi nikeljnasta veriga, debeline rok 51 x 30,5 mm in 45 x 23,5 mm, podpore in nosilci iz aluminijaste litine. Možnost montaže na steno ali strop, regulacija naklona. Upravljanje serijsko ročno, po naročilu na el. Motor. Serijsko akrilna tkanina ali po naročilu soltis ali screen tkanina.

tenda z rokami saturn

tenda z rokami saturn dimenzijetenda z rokami saturn dimenzije

 

MODEL URAN

Tenda tip Uran z maksimalno dolžino 7 m in iztegom 3 m, je sestavljena iz jeklenega profila 40 x 40 mm, pocinkane navijalne cevi Ø 70, aluminijastega čelnega profila 50 x 65 mm, v katerem je žleb za odtekanje vode, raztegljive roke za katerih napetost skrbi nikeljnasta veriga, debeline rok 70 x 36 mm in 60 x 31 mm, podpore in nosilci iz aluminijaste litine. Možnost montaže na steno ali strop, regulacija naklona. Upravljanje serijsko ročno, po naročilu na el. Motor. Serijsko akrilna tkanina ali po naročilu soltis ali screen tkanina.

tenda z rokami uran

 

tenda z rokami uran dimenzije

tenda z rokami uran dimenzije

     tenda z rokami uran

tenda z rokami urantenda z rokami Uran

tenda z rokami uran

tenda z rokami Uran prednji profil

tenda z rokami Uran soltis platno

 

MODEL PLUTON

Tenda tip Pluton, za velike dolžine in max. Iztegom 6 m, katera je sestavljena iz dvojnega jeklenega profila 40 x 40 mm, pocinkane navijalne cevi Ø 78, aluminijastega čelnega profila 95 x 75 mm, v katerem je žleb za odtekanje vode, raztegljive roke za katerih napetost skrbi nikeljnasta veriga, debeline rok 104 x 58 mm in 92 x 46,5 mm, podpore in nosilci iz aluminijaste litine. Možnost montaže na steno ali strop, regulacija naklona. Upravljanje serijsko ročno, po naročilu na el. Motor. Serijsko akrilna tkanina ali po naročilu soltis ali screen tkanina.

tenda z rokami pluton

tenda z rokami pluton dimenzije

PLUTON DELI

 

 

 ŠKARJASTA TENDA TIP URAN

Škarjasta tenda tipa Uran je tenda za prostore, kjer je potreben večji izteg kot je širina tende, primerna za ožje prostore. Sestavljena iz jeklenega profila 40 x 40 mm, pocinkane navijalne cevi Ø 70, aluminijastega čelnega profila 50 x 65 mm, v katerem je žleb za odtekanje vode, raztegljive roke za katerih napetost skrbi nikeljnasta veriga, debeline rok 70 x 36 mm in 60 x 31 mm, podpore in nosilci iz aluminijaste litine. Možnost montaže na steno ali strop, regulacija naklona. Upravljanje serijsko ročno, po naročilu na el. Motor. Serijsko akrilna tkanina ali po naročilu soltis ali screen tkanina.