Balkonske ali vertikalne tende so cenejša varianta tende, primerne za balkone in tam kjer ni potreben izteg le teh, montirane so v strop ali na zid, spodnji profil pa se zatakne za ušesa, katera so pritrjena na balkonsko ograjo ali zid, lahko pa se poskrbi za maksimalen izteg z pomočjo ročic na ograji do 70 cm, upravljanje poteka z pomočjo palice ali elekromotorja. Oprema tend je v beli barvi, lahko pa se pobarva v vse barve po RALu, na izbiro je zelo široka paleta vzorcev in barv prekrival priznanega proizvajalca Para, platna so 100% akrilna z teflonskim premazom, kateri služi za vodoodpornost, kot tudi proti nabiranju umazanije, možna pa je uporaba tudi posebnih screen ali soltis prekrival.

 

 

Model Venera

Vertikalna tenda, model VENERA, primerna za senčenje balkonov in oken. Sestavljena je iz pocinkane navijalne cevi Ø 70 mm in spodnje aluminijaste cevi Ø 45 mm. Po naročilo aluminijaste roke, s katerimi se lahko regulira iztegnjenost tende. Pri serijski izvedbi pride pritrditev brez možnosti regulacije. Konstrukcija belo barvana, Tkanina Tempotest Para iz 100% akrilnih vlaken ali po naročilu soltis ali screen tkanina.

 

 

 

 

Model Venera na pregib

Vertikalna tenda, model VENERA na pregib, primerna za senčenje balkonov in oken. Sestavljena je iz pocinkane navijalne cevi Ø 70 mm, vmesnega profila Ø 43 bele brve in spodnje aluminijaste cevi Ø 45 mm. Aluminijaste roke bele barve dolžine 50 cm, s katerimi se regulira iztegnjenost tende, aluminijasta vodila C oblike 35 X 18 serijsko v beli barvi. Tkanina Tempotest Para iz 100% akrilnih vlaken ali tkanina soltis ali screen po naročilu.